ONBEZORGD BEVEILIGD

Diensten

LOCKX
Slotenmaker

Bedrijven

LOCKX helpt ondernemers een veiliger bedrijfspand, opslagplaats, of kantoor te bekomen door het snel en gemakkelijk installeren van veiligheidscilinders, raambeveiliging, en andere betrouwbare veiligheidsoplossingen.

lockpicking nieuw slot

Wij zijn LOCKX

Iedere onderneming is anders, en daar zijn we ons bij LOCKX maar al te goed van bewust. Waar de ene ondernemer veel waarde aan hecht, is voor de ander minder belangrijk.

Echter, een van de dingen waar alle bedrijfspanden baat bij hebben, is een goede beveiliging. Niet enkel voor uw waardevolle zaken, maar ook voor uw werknemers.

Hiernaast kan een doeltreffend slot, dat is afgesteld op uw wensen, de efficiëntie van uw onderneming sterk verhogen. Zo kan u bijvoorbeeld elke werknemer van een sleutelkaart voorzien, of juist gebruik maken van een slot met een code.

Team Lockx

Bij LOCKX kan u terecht voor onder andere:

  • Het beveiligen van uw bedrijfspand.
  • Samen met een professional bekijken waar veiligheidsrisico’s zitten, een offerte opstellen, en vervolgens de benodigde werkzaamheden uitvoeren.
  • Al uw vertrouwde slotenmaker-klussen.
  • Het laten installeren van branddeuren.

Benieuwd naar wat LOCKX allemaal voor u kan betekenen?
Bekijk het hieronder:

LOCKX’s slotenmakers zijn ervaren, opgeleide vakmannen met een passie voor inbraakwering en veiligheid. Wij staan garant voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit en een uitmuntende service.

Buitengesloten?

LOCKX

Het kan iedereen overkomen: u heeft zichzelf buitensluiten, uw sleutel die afbreekt,… Gelukkig helpt LOCKX u verder. LOCKX staat garant voor een snelle en betrouwbare service, zodat u in alle rust weer verder kan met uw dag. Contacteer ons snel via onderstaande knop!

buitengesloten
lockpicking nieuw slot
Gepantserde deur voordeur
Gepantserde deur voordeur

Gepantserde deuren

LOCKX

Een inbraakwerende deur of branddeur is in deze tijden geen overbodige luxe. Een gepantserde deur neemt écht al uw zorgen weg; ze beschermen namelijk niet enkel tegen inbraak, maar dus ook tegen brand. Gepantserde deuren bestaan in alle kleuren en stijlen. Wij adviseren u graag over welke het best bij u past.

Kluizen

LOCKX

Maak u zich zorgen over waardevolle items in uw bedrijf?

Bij LOCKX kiest u uit een ruim aanbod gespecialiseerde kluizen. Samen bepalen we welke kluis het meest geschikt is voor uw noden. Uiteraard komen we uw kluis steeds vakkundig plaatsen.

Foto van een veiligheidskluis
kluis veiligheidskluis
veiligheidscilinder veiligheidssleutel

Veiligheidscilinders

LOCKX

De eerste stap die u kan nemen om uw pand te beschermen tegen inbraak is het installeren van veiligheidscilinders op uw buitendeuren.

Naast alle veiligheidsvoordelen van deze cilinders, zijn er ook praktische voordelen, zoals de mogelijkheid om aan beide kanten tegelijk een sleutel in het slot te kunnen steken. Zo sluit u uzelf nooit meer buiten wanneer je een sleutel aan de binnenkant van de deur hebt laten zitten. U kan ook kiezen voor gelijksluitende sloten, wat er voor zorgt dat u alle deuren kan openen met dezelfde sleutel.

Sleutels van veiligheidscilinders kunnen niet zomaar gekopieerd worden. Dit kan enkel bij uw leverancier, op vertoon van uw persoonlijke security card.

Wat maakt ons nu zo bijzonder? Dat leest u hier.

whatsap bericht slotenmaker
LOCKX staat garant voor vlotte en gemakkelijke communicatie. Weet u bijvoorbeeld niet zo goed wat u met die afgebroken sleutel aan moet? Stuur ons een foto en we weten het u snel te zeggen. Wij zijn bereikbaar via e-mail, WhatsApp, ons contactformulier en natuurlijk telefonisch.

Wanneer we een afspraak met u inplannen laten we u weten wie er bij u zal langskomen. Zo staat u nooit voor verrassingen. U kan ons voltallige team ook terugvinden op onze team pagina.

De kans bestaat dat u niet precies weet hoe een deur opgemeten moet worden om de juiste cilinder te bestellen bij uw slotenmaker, of heeft u geen tijd om zich hiermee bezig te houden. LOCKX maakt gebruik van een innovatief systeem waardoor u ons niet op voorhand hoeft door te geven wat de afmetingen van uw cilinder zijn. Wij hebben altijd verschillende geschikte veiligheidscilinders bij, die perfect in uw deur passen.

Op zoek naar geschikte veiligheidsoplossingen voor uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de veiligste en efficiëntste opties voor u en uw bedrijf.

Team Lockx

Contacteer ons

Ben je toe aan een veiligere omgeving voor jou en je gezin? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar veiligheidsoplossingen op maat.