ONBEZORGD BEVEILIGD

BETROUWBARE
SLOTENMAKER

LOCKX
Slotenmaker

Hoe vind ik een betrouwbare slotenmaker?

6 dingen waar je op moet letten bij het uitkiezen van een slotenmaker.

Vroeg of laat maken we het allemaal wel eens mee. , je sleutel is afgebroken, je wilt een sleutel laten bijmaken. Misschien is er bij je ingebroken en wil je je cilinderslot laten vervangen?

Een slotenmaker is iemand die toegang heeft tot je woning, en voor velen onder ons is dat iets dat we spannend vinden. We willen natuurlijk zeker weten dat de slotenmaker in de buurt een betrouwbare professional is!

Wij zetten enkele aandachtspunten voor je op een rijtje, die je kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare slotenmaker.

Op zoek naar een slotenmaker in Gent? Contacteer ons hier.

01

Zijn er reviews?

Begin je zoektocht op Google, en check de reviews. Wanneer mensen blij zijn met een service, zijn ze al snel geneigd om een leuke review achter te laten om hun slotenmaker te bedanken. Andersom geldt dit natuurlijk ook: een slechte ervaring wordt snel gedeeld op social media.

02

Heeft de slotenmaker certificaten?

Goede slotenmakers volgen vaak opleidingen bij fabrikanten, om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het EVVA certificaat. Bekijk de website van je slotenmaker, en zoek naar keurmerken of certificaten zoals deze.
LOCKX is EVVA gecertificeerd.

03

De website van de slotenmaker

Ten eerste: heeft de slotenmaker überhaupt een website? Is het antwoord op deze vraag nee? Stop waar je mee bezig bent, en zoek een andere slotenmaker uit.

Zoek op de website van de slotenmaker naar dingen zoals wat voor diensten het bedrijf aanbiedt. Kan je bij deze slotenmaker terecht voor meer dan enkel het openen van je deur of het laten kopiëren van je sleutel? Dan kan je er al vanuit gaan dat je met een professional te maken hebt. Bonuspunten gaan naar slotenmakers die zich specialiseren in inbraakpreventie.

04

De moderne slotenmaker

Technologie staat niet stil, dus je slotenmaker zou dat beter ook niet doen! Een goede slotenmaker zal zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden op vlak van inbraakpreventie, veiligheidscilinders, oplegsloten,…

05

Werkwijze van de slotenmakerij

Een goede, erkende slotenmaker zal altijd professioneel te werk gaan, en bijvoorbeeld nooit je deur beschadigd achterlaten.Gaat de slotenmaker nauwkeurig te werk, en houdt deze rekening met jouw eigendom? Dan is de kans groot dat je goed zit.

06

Communicatie van de slotenmaker

Je lokale slotenmaker is je beste vriend! Vertrouw op je intuïtie. Is de slotenmaker open en concreet in de communicatie, of krijg je vage tijdstippen en niet erg behulpzame antwoorden? Zoek dan snel verder, er zijn genoeg slotenmakers die jou makkelijk kunnen verder helpen!

Twijfel je ergens over? Whatsapp ons met al je vragen!

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in en rond Gent? Neem hier contact met ons op!

Team Lockx

Contacteer ons

Ben je toe aan een veiligere omgeving voor jou en je gezin? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar veiligheidsoplossingen op maat.