ONBEZORGD BEVEILIGD

Slotenmaker

Bent u buitengesloten?

LOCKX

neem contact op via de chat, telefoon of per mail. En wij komen u direct helpen.

Gepantserde deur voordeur

Of je nu je sleutels kwijt bent, je sleutel is afgebroken in het slot of je per ongeluk de deur achter je hebt dichtgetrokken of gewoon op zoek bent naar een betere beveiliging van jouw woning, wij kunnen je snel en vakkundig helpen. Onze ervaren en slotenmakers hebben de juiste kennis en gereedschap om elk type slot te openen zonder schade aan te richten. We zijn steeds snel ter plaatse om je te helpen, waar je ook bent in Vlaanderen. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten en worden steeds op voorhand telefonisch of per mail besproken.

Hoe gaat een slotenmaker in zijn werk?

LOCKX

Heb je jezelf buitengesloten, is je sleutel afgebroken, of ben je je sleutel kwijt? Hieronder lees je hoe de slotenmakers van Lockx in zijn werk gaan.

buitengesloten
lockpicking nieuw slot
Stap 1
Gespecialiseerd gereedschap
Je hebt jezelf buitengesloten, maar bent nog in het bezit van je sleutel? In dat geval proberen wij eerst je deur te openen met hiervoor gespecialiseerd gereedschap. Dit gebeurt zonder schade, en duurt meestal niet zo lang!
Stap 1
Stap 2
Professioneel openmaken
Ben je buitengesloten en lukt het ons niet om je deur te openen? Dan zullen we je slot moeten open maken. Dat klinkt erg invasief, maar we gaan erg voorzichtig te werk!
Stap 2
Stap 3
Sleutel kwijt?
Ben je je sleutel kwijt? Dan zullen we jouw deur voorzien van een nieuwe cilinder, en we bezorgen je meteen de sleutels hiervan.
Stap 3
Stap 4
Diefstal?
Ben je het slachtoffer van diefstal van je huissleutels of inbraak? Dan raden we je aan om voor jouw eigen veiligheid een nieuwe cilinder te laten plaatsen. Onze vakmannen helpen jou bij het maken van de veiligste keuze.
Stap 4