ONBEZORG BEVEILIGD

Over ons

Ons team, daar zijn we trots op. Een toffe bende unieke mensen met hetzelfde doel. Dagelijks zet ons team zich in om je te helpen met al je vragen en bezorgdheden over inbraakbeveiliging en meer!

Benieuwd welke LOCKX-teamleden je kan verwachten? Kijk dan snel verder!

Team Lockx

Miro

Zaakvoerder

Wanneer Miro u niet aan het helpen is met het installeren van nieuwe veiligheidscilinders, kan je hem misschien wel eens onder water vinden. Waarom, vraagt u zich af? Het antwoord is simpel: in de Veldstraat kan je geen zeeschildpadden zien.

Miro Van Bogaert bedrijfsleider lockx
Miro Van Bogaert bedrijfsleider lockx

Vincent

Zaakvoerder

Naast LOCKX heeft Vincent nog een passie: mensen samenbrengen. Ons team wordt dus regelmatig verrast met een barbecue of een dagje weg in het weekend.

Ps: wist je dat Vincent ooit een gratis jacuzzi heeft gekregen van de Brico? Merci lieve Brico!

lockx bedrijfsleider vincent
lockx bedrijfsleider vincent

Valerie

Front-desk

Valerie is onze front-desk Wonder Woman. Je kan haar dan ook aan de telefoon verwachten wanneer je LOCKX belt. Je kan Valerie al eens op bijzondere plekken tegenkomen: kamperend in de bossen, of rondtrekkend door Thailand.

locks medewerker klantendienst
locks medewerker klantendienst

Paco

Veiligheid

Wij kunnen ons niemand beter inbeelden om de veiligheid van je woning op punt te stellen. Als vader van een kersverse dochter weet Paco misschien beter dan wie dan ook hoe belangrijk het is om je huis goed beveiligd te hebben. Wanneer je aan Paco vraagt wat zijn weekendplannen zijn hoor je steevast: “genieten van het weekend met mijn dochtertje”.

lockx medewerker slotenmaker
lockx medewerker slotenmaker

Seppe

Veiligheid

Een beetje hetzelfde als bij Paco, maar toch anders: ook Seppe heeft enkele schatten thuis die hij veilig wilt houden. “Mijn vriendin, onze kat Duts, en binnenkort ons tweede kattenkind Dré (spreek uit: Dreetje). Wanneer de buitenlucht te veel begint te roepen, springt Seppe op zijn motor, en durft hij al eens de Italiaanse Alpen op te zoeken.

lockx medewerker slotenmaker
lockx medewerker slotenmaker

Welkom!

Zoals je ziet missen we hier nog een toffe collega! Kom jij ons team vervolledigen? Neem snel contact met ons op, en wie weet zien we je binnenkort bij ons op kantoor!

Lockx_Vacature