LOCKX

 Onveilig cilinderslot

Een onveilig cilinderslot, wat is dat?

Wat is een onveilig cilinderslot? Een onveilig cilinderslot is een slot dat gemakkelijk kan worden gekraakt door onbevoegden, waardoor uw pand kwetsbaar wordt voor inbraken en diefstal. Dit type slot heeft vaak een eenvoudig vergrendelingsmechanisme dat kan worden geopend door middel van lockpicking of flipperen met een buigbaar plastic plaatje tussen de deur.

Flipperen

lockpicking nieuw slot

Lockpicking

Hoe kunt u uw cilinderslot veiliger maken?

Veiligheidscilinders zijn ontworpen om de beveiliging van uw pand te verbeteren en beschermen tegen inbraak en diefstal. Deze cilindersloten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een geavanceerd vergrendelingsmechanisme, waardoor het veel moeilijker is om het slot te kraken.

Deze cilincers voorzien van anti-kerntrekbeveiliging en hebben vaak een meervoudig vergrendelingsmechanisme, wat het moeilijker maakt om het slot te lockpicken. De beveiligingsniveaus worden aangeduid met SKG-certificeringen, waarbij drie sterren het hoogste beveiligingsniveau aangeven.

LOCKX

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw cilindersloten, overweeg dan om te investeren in veiligheidscilinders. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste type veiligheidscilinder voor uw situatie en helpen bij de installatie om ervoor te zorgen dat uw pand goed beveiligd is.