LOCKX

Zichtbaar cilinderslot

Wat is een zichtbaar cilinderslot?

Een zichtbaar cilinderslot is een slot waarbij de cilinder aan de buitenkant van de deur zichtbaar is. Dit type slot wordt vaak gebruikt op de voordeur en andere toegangspunten waar een sleutel nodig is om de deur te openen.

Wat is veiligheidsbeslag?

Veiligheidsbeslag is een metalen plaat die op de cilinder van het slot en de deurkruk wordt geplaatst om het slot te beschermen tegen inbraakpogingen. Het beslag is meestal gemaakt van gehard staal en heeft een anti-kerntrekbeveiliging, waardoor het moeilijk wordt om het slot uit het deurblad te trekken. Het veiligheidsbeslag biedt extra bescherming voor de cilinder en voorkomt dat het slot kan worden gekraakt door inbraaktechnieken zoals kerntrekken.

Er zijn verschillende uitvoeringen en afwerkingen van veiligheidsbeslag verkrijgbaar, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk kan zijn. Het kan worden gebruikt op de meeste deuren en is vaak een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om de beveiliging van een pand te verbeteren.

Als je je zorgen maakt over de veiligheid van je deuren, is het aan te raden om te investeren in veiligheidsbeslag in combinatie met een zichtbare cilinder. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste type veiligheidsbeslag en cilinder voor jouw specifieke situatie.